MFE Tagdíjbefizetés 2023

 

A Magyar Fogorvosok Egyesülete is igyekszik lépést tartani a digitális ügyintézés adta lehetőségekkel, ezért 2021-től két nagy újítást vezettünk be a tagsági ügyekkel kapcsolatosan.

  1. Papíralapú, postázott számláinkat felváltotta a szamlazz.hu-n kiállított, e-mailben megküldött elektronikus számla.
  2. Létrehoztuk weboldalunkon belül az új, Tagi Felhasználói Felületünket, amelybe regisztrálva, majd bejelentkezve tagjaink online is rendezhetik tagdíjukat: azonnali átutalással, vagy akár bankkártyával is.  E lehetőségekről részletesen a következő linken olvashat: MFE Tagdíjbefizetés 2022 | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)
  3. A Fogorvosi Szemlét 2021-től kizárólag online érheti el, a folyóirat összes, 115 évnyi lapszámlával.

 

Azon tagjaink számára, akiknek nem áll módjukban az új, digitális lehetőségeket igénybe venni, a továbbiakban is működik az eddig használatos két papír alapú opció: a postai úton kiküldött számla, és a sárga csekkes befizetés.

A Magyar Fogorvosok Egyesületének 2022. május 6-án tartott Közgyűlése elfogadta a tagdíjak módosítására vonatkozó előterjesztést, amely alapján 2023-tól az MFE éves tagdíjai az alábbiak szerint alakulnak:

  • Rendes tagdíj: 10.000 Ft
  • Ifjúsági tagdíj (diploma megszerzését követő 2 évig): 7.000 Ft
  • Nyugdíjas tagdíj: 5.000 Ft
     

70 év feletti tagjaink számára a tagság ingyenes. Adatbázisunk nem tartalmazza tagjaink születési évét, emiatt kérjük Önöket, hogy, ha betöltötték 70. életévüket - és amennyiben még nem tették meg - szíveskedjenek azt jelezni az info@mfe-hda.hu email címre.

A 2023. évre esedékes tagdíját március 31-ig átutalással rendezheti a 11708001-20025782 számú OTP számlára.  Átutaláskor kérjük, a közlemény rovatban jelezze a befizető tag nevét és pecsétszámát, valamint ha számlát kér ezen igényét, és a számlázási címet.

Amennyiben postai csekken intézi befizetését, kérjük, hogy jól olvashatóan írjon. A név, irányítószám, e-mail cím és pontos cím mellett a közlemény rovatban szíveskedjen jelezni, ha számlát kér és azt is, hogy kinek állítsuk ki a számlát (személy, Kft., Bt. stb.).

 

 

magyar