Nemzetközi digitális fogászati (DDS) konferencia: Rodosz, 2022. október 14-15.

 

A Digital Dentistry Society (DDS) örömmel jelenti be, hogy nemzetközi kongresszusát Rodoszona csodálatos Rhodos Palace Hotel Kongresszusi Központban rendezi meg 2022. október 14-15. között.

 

A digitális fogászat legjelentősebb tudományos eseményén vezető klinikai szaktekintélyek és kutatók mutatják be a legújabb digitális technológiákat és ezek betegellátásban történő alkalmazását. 

A Világkongresszusra érkezők megismerhetik a DDS (Digital Dentistry Society) munkásságát, amely – mintegy iránytűként – segíti a klinikai kutatást és validálást, valamint a fogorvosok digitális oktatás folyamán felmerülő kérdéseinek megválaszolását.

A kongresszust ajánljuk mindazoknak a fogorvosi területen dolgozóknak, akik a digitális fogászati tudásukon szeretnének tökéletesíteni – legyenek akár fogorvosok, fogtechnikusok, szájhigiénikusok, fogászati asszisztensek, radiológusok vagy szoftverfejlesztők.

A kiemelt szakmai előadók interaktív előadásai alkalmat teremtenek az eszmecserére, míg a kiállítók jóvoltából lehetőségük nyílik testközelből megtekinteni a legújabb termékeket és technológiai újdonságokat. Vegyen részt és társalogjon akár erről is a kongresszuson megismert új ismerősökkel, vagy találkozzon újra rég nem látott barátaival! Végül, de nem utolsósorban, töltődjön fel Ön is a páratlan szépségű Rodoszon, és gyönyörködjön a természet varázsában!

 

Tekintettel a Magyar Fogorvosok Egyesülete és a DDS (Digital Dentistry Society) kiemelkedő kapcsolatára, ezúton ajánljuk figyelmébe a DDS októberi nemzetközi kongresszusát, amelyre  2022. szeptember 16-áig kedvezményesen regisztrálhat, és egyidejűleg a DDS aktív tagjává válhat.

 

Miért érdemes a DDS tagjának lenni?

  • Rendszeresen megkapja a DDS szakmai hírleveleit,
  • Kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a DDS partner vállalatainak termékei esetében,
  • Hozzáférhet különböző online oktatási anyagokhoz, és az aktív tagoknak kialakított online oktatási platformhoz,
  • Kedvezményes díj a DDS rendezvényeire,
  • Hozzáférés a Journal of Dentistry cikkeihez,
  • Kedvezményes tagsági díj a CleanImplant Foundation-be való belépés esetén,
  • A DDS lehetőséget biztosít tagjainak, hogy a DDS előadójává válhassanak,
  • Kedvezményes tagdíj a frankfurti Goethe Egyetem bizonyos fogászati képzésein,
  • A DDS weboldalán a tagok között feltüntetésre kerül,
  • Jelentős kedvezmény Dr. Robert B. Kerstein "Handbook of Research on Clinical Applications of Computerized Occlusal Analysis in Dental Medicine" című kiadványának minden formátumára.
     

Csatlakozzon Ön is a Digital Dentistry Society nemzetközi szervezetéhez automatikusan a Kongresszusra való regisztrációjával!

 

Poszterfelhívás:

FIGYELEM, HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA!

A 2022. októberi nemzetközi digitális fogászati konferenciára 2022. szeptember 9. napjáig van lehetőség e-poszter absztraktok benyújátására. Absztraktot kizárólag a konferenciára regisztráltak adhatnak be. A követelményeknek megfelelő absztraktokat a DDS közzéteszi honlapján, valamint a konferencián is bemutatásra kerülnek.

A három legjobb poszter díjazásban ( akár 1.000 €), valamint külön említésben részesül a kongresszusi gálavacsorán.

 

További információk az abasztraktok benyújtásáról:

Call for posters | DDS State of Art the Conference (digital-dentistry.org)

További információk a DDS tagság lehetőségeiről (angol nyelven):

Become a member | DDS Membership (digital-dentistry.org)

További információk a konferenciáról (angol nyelven):

https://conference.digital-dentistry.org/

magyar