Tájékoztató Végzős Hallgatók Számára

Tisztelt 2021-ben végző Fogorvostanhallgatók/ Kollégák!

Ajánljuk figyelmükbe a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagságát, amely tudományos pályájuk megsegítése céljával lehet előnyükre, és amelyre könnyen jelentkezhetnek online.

 

Tagságra jelentkezni tudnak egy online űrlap kitöltésével, melyet itt érhetnek el:

Amennyiben szeretne csatlakozni egyesületünkbe, kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és kollégánk hamarosan felkeresi Önt! | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

A Magyar Fogorvosok Egyesületének tagságáról:

 

Tagdíj

 

  • Azon fogorvostanhallgatók számára, akik 2021-ben szerzik meg diplomájukat, a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagsága 2021. évben tagdíjmentes.

 

  • A friss diplomával rendelkező kollégák diplomaszerzést követően két évig (2022-2023 évben) kedvezményes, évi 5600 Ft-os tagdíjat (ifjúsági tagdíja) fizetnek.

 

  • A Magyar Fogorvosok Egyesületének tagdíja ezen időszakot követően évi 8000 Ft.

 

Előnyök

 

Az alábbiakban néhány gondolatban összefoglaljuk, milyen előnyökkel jár a tagság a magyar fogászat első legrégibb hagyományokkal rendelkező tudományos társaságában.

 

  1. Az MFE tagsággal egyúttal a Fogorvosi Szemle előfizetőjévé is válik, tehát az éves előfizetéssel a folyóirat automatikusan az Ön e-mailcímére érkezik.

A Fogorvosi Szemle, hazánkban az egyetlen, nemzetközileg is jegyzett fogorvosi tudományos szaklap, melyben publikálva absztraktja világszerte elérhetővé válik, belekerülhet a nemzetközi fogászati tudományos élet vérkeringésébe.

Fogorvosi Szemle | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

  1. Fiatal szerzőink a Fogorvosi Szemlében megjelent nívós publikációjukkal, pénzjutalommal járó Körmöczi Zoltán Pályadíjat nyerhetnek.

Körmöczi-pályadíj | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

  1. Évente újabb lehetőségeket nyitunk meg tagjaink előtt, melyekkel tudományos munkájukat, publikációjukat anyagilag támogatjuk.

Díjazottjaink | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

  1. Egyesületünk partnerei között üdvözli a DDS-t, és kedvezményes belépési lehetőséget kínál a slow dentistry módszer használatához. A kiváló módszer kimondottan hasznos a COVID-19 veszélyhelyzetet követő praxisvezetés szempontjából.

Slow Dentistry is Safe Dentistry-avagy ideje lelassulni | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

 

  1. Nemzetközi kapcsolataink felhasználásával és hazánkban szervezett méltán nagyhírű nemzetközi konferenciáink alkalmával tagjainknak jelentős kedvezményt biztosítunk, lehetővé téve szakmánk legfrissebb információihoz való jutányos hozzájutást.

 

  1.  Az MFE, együttműködve a MOK Fogorvosi Tagozatával képviseli a magyar fogorvos-társadalmat a hazai és nemzetközi fórumokon, pl. a MOTESZ Szövetségi Tanácsában vagy az FDI-nél.

 

 

Várjuk jelentkezését Egyesületünkbe, és bízunk abban, hogy az egyesületi tagság az Ön tudományos és szakmai előrehaladásához is hozzájárul majd.

 

a Magyar Fogorvosok Egyesülete nevében

Prof Dr. Nagy Katalin

Elnök

 

 

 

 

LETÖLTHETŐ CSATOLMÁNY: 
magyar