Körmöczi-Pályadíj és Tiszteletbeli Tagság Díjátadó

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2021. május 10-én, hétfőn este 20:00 órától élő, online díjátadót szervez.

 

Eseményünkön gratulálunk a 2020-as évben megjelent publikációkkal pályázó Körmöczi-pályadíjak nyerteseinek, valamint a 2021-es évben az Országos Tudományos Diákkör Egészségtudományi Szekciójának Fogorvosi tagozatain belül díjazott tehetségeknek.

 

A díjátadón a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöksége röviden bemutatja az egyesületet.

Dr. Nagy Ákos Károly, az Egyesület Elnökségi Tagja, Tudományos Bizottságának elnöke tiszteletbeli tagságot adományoz azon fogorvos-és orvostanhallgatóknak, akik a 2021-es OTDK Egészségtudományi Szekciójában fogorvosi szekciók díjazottjai voltak.

Ezúton is gratulálunk a hallgatóknak és várjuk Őket a díjátadásra.  Emellett örömmel vesszük, ha értékes munkájukból készített publikációkat benyújtják a Fogorvosi Szemle szerkesztőségéhez és azokat lektorálás után bemutathatjuk.

Ezt követően Prof. Dr. Nagy Katalin elnök gratulál a Körmöczi-pályadíjakat 2020-as publikációjukkal elnyert fiatal kollégáknak.

Szeretettel várjuk a díjátadón a kitüntetetteket, társszerzőiket, témavezetőiket, és kedves ismerőseiket. A konferenciára élőben maximálisan 100 fő léphet be, ám azt felvétellel rögzítjük, és kérésre nyilvánossá tesszük.

 

A díjátadóra való belépés 2021. május 10-én este 19:50-től ezen a linken elérhető:

https://zoom.us/j/95722071226?pwd=eW5iajRXaktGak9EME1IYkF1eElhdz09

Meeting ID: 957 2207 1226
Passcode: 653594

 

Köszönettel fogadjuk, ha az esemény hírét megosztják ismerőseik között!

 

Az OTDK fogorvosi szekcióinak díjazottjait ezen a linken is megtekintheti: Az OTDK Fogorvosi Szekcióinak sikere | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

A Körmöczi-pályadíjról bővebben itt értesülhet: Körmöczi-pályadíj | Magyar Fogorvosok Egyesülete (mfe-hda.hu)

És kövessen bennünket a facebookon! : Magyar Fogorvosok Egyesülete -MFE | Facebook

 

 

Dátum: 
hétfő, 2021, május 10
magyar
borito_esemeny: