Az Egészséges Száj Világnapja

Március 20 az Egészséges Száj Világnapja 

Az Egészséges Száj Világnapján és az azt megelőző és azt követő napokban minden évben fokozott figyelmet fordítunk a prevencióra, amihez segítséget ajánlunk kollégáink számára. Kérjük, kísérje figyelemmel a Magyar Fogorvosok Egyesületének facebook-oldalát a március 16-át követő bő egy hétben, és megosztásokkal tegyünk együtt az egészséges mosolyért! 

Az MFE facebook-oldalának kedvelésével és követésével március 16-24 között naponta talál figyelemfelkeltő üzeneteket, melyek webes terjesztésével a vírushelyzet által még fokozottabban jelen lévő „digitális világ” figyelmét közösen hívhatjuk fel az egészséges száj, az büszke mosoly fontosságára.

 

Összefoglalásképpen, mit tehet ezen célból?

  1. Kövesse az MFE facebook oldalát, és megosztásokkal segítse az üzenetek terjedését!
  2. Cserélje le Ön is Facebook borítóképét az MFE webolalán letölthető képek egyikére, így ebben az időszakban még inkább figyelemfelkeltő lesz.
  3. Használja az általunk készített Facebook profilfotóra alkalmazható keretet. Ezt a következő módon teheti meg: saját facebook-fiókjában kattintson saját oldalára. Saját kerek profil fotójára kattintva válassza azt a lehetőséget, hogy „update profile picture”, majd felül jobb oldalt arra, hogy „add frame”. Itt fent bal oldalt a „choose frame” alatt beírhatja, hogy MFE WOHD21, majd a listából válassza ki az "MFE WOHD21 Az Egészséges Mosolyért" címűt.
  4. Látogasson el az FDI WOHD weboldalára, ahol angolul és számos más nyelven válogathat az egészséges száj napjára tervezett anyagok közül: ezeket letöltve szabadon használhatja rendelőjében, weboldalán, a közösségi médiában az Ön által választott nyelven
  5. Látogassa meg az MFE weboldalát alkalmanként, és töltse le a magyar nyelvű figyelemfelkeltő anyagainkat, melyeket naponta fordítunk és töltünk fel.
Dátum: 
szombat, 2021, március 20
magyar
borito_esemeny: