SymposiumSzeged 2020 - május 7-9 Szeged

Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban
A Magyar Fogorvosok Egyesületének Konferenciája 2020. május 7-9, Szeged

2020. május 7 és 9 között rendezi meg Egyesületünk a Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című továbbképző konferenciáját.
Szeged mediterrán hangulatú, napfényben úszó városa befogadó közegként ismét optimális teret ad a tradicionális rendezvénynek, melyben a szakmai programot a hangulatos gálavacsora teszi még színesebbé, kiváló lehetőséget biztosítva baráti beszélgetésekre, a régi élmények felelevenítésére és jövőbeni tervek szövögetésére.

 

A Magyar Fogorvosok Egyesületének egyik fő célkitűzése olyan világhírű előadók meghívása Magyarországra, akik még nem szerepeltek hazánkban, lehetővé téve ezzel, hogy fogorvosaink a költséges külföldi kongresszusok helyett itthon, Magyarországon érjék el a szakma nagyságait, számukra is megfizethető áron. A 2020-as programban meghívott plenáris előadók több kontinens világhírű szaktekintélyei lesznek.

 

 

Ezúttal van szerencsénk bejelenteni, hogy Dr. Gerhard Seeberger, az FDI világelnöke is megnyitó beszédével köszönti majd konferenciánk résztvevőit.

Az FDI világelnöke mellett megnyitónkon köszönti vendégeinket Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is, tekintettel arra, hogy Egyesületünk együttműködési megállapodást ír alá a digitális fogászat világszövetségével, a DDS-szel.

2020. május 7-én a kétnapos továbbképzést idén újra egy igen népszerű hands-on kurzus előzi meg, és a szakdolgozóknak is külön szekció biztosítja a szakmai fejlődés lehetőségét.

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2020. május 8-án tartja éves, ezúttal elnökségválasztó közgyűlését, valamint ezen a pénteken adja át a Dr. Bánóczy Jolán emlékérem és jutalomdíjat, és a Körmöczi-pályadíjakat is.

A Magyar Fogorvosok Egyesületének közgyűlési határozata alapján kiemelt pártoló tagságot adományozhat támogatóinak, mely cégek képviselői a támogató tagság nyilatkozatát május 8-án ünnepélyesen aláírhatják az MFE elnökségével.

Nagy megtiszteltetés és elismerés a szervezők számára, hogy az elmúlt évek sikeres konferenciáinak hatására kollégák és a kiállítók részéről az idén is igen nagy az érdeklődés a Symposium iránt, 2020-ban is majd egyezer fős közönséggel számolhatunk.

A konferencia regisztrációja megújuló honlapján már elérhető!

Legyen tagja a Magyra Fogorvosok Egesületének és a DDS-nek, hogy különleges kedvezményekkel regisztrálhasson!

Regisztráció és Web: http://www.symposiumszeged.com/
Facebook: https://www.facebook.com/SymposiumSzeged/

Várjuk Önöket Szegeden a SymposiumSzegeden 2020. május 7-9 között!

A Magyar Fogorvosok Egyesülete
és a SymposiumSzeged csapat

fotók: Kiss-Dózsai Zsuzsanna, SymposiumSzeged 2018 és 2019

Dátum: 
csütörtök, 2020, május 7 to szombat, 2020, május 9
magyar
borito_esemeny: