Miért pályázz a Körmöczire? Korábbi nyerteseink írták

Pályázz Te is a Körmöczi-pályadíjra!

 

Idén (2023-ban) február 7-ig adhatod be pályázatod, ha 35 év alatt vagy, és 2022-ben megjelent eredeti közleményed a Fogorvosi Szemlében. De ha még nem jelent meg közleményed, ne csüggedj, az MFE minden évben kiírja a pályázatot!

Böngészd át szerzői útmutatónkat és hajrá, küldd be hozzánk kutatásod, cikked, már akár angolul is. 

 

Mit segített, miért volt jó a pályázat korábbi nyerteseinknek? Nézzük!

 

2020-ban minden egészségügyi előírás mellett ősszel, szűk körben élőben is át tudtuk adni a Körmöczi-díjakat, díjazottjaink így írtak róla:

 


2021-ben online díjátadón https://mfe-hda.hu/hu/hirek/gratulalunk-dijazottjainknak kapta meg elismeréseiket az a négy fiatal tehetség, akiket a bíráló bizottság erre legérdemesebbnek ítélt. Ők ezt gondolják:

Magánszektorban dolgozó fogorvosként is csak javasolni tudom a Körmöczi pályadíjra a jelentkezést. Azon túl, hogy jólesik az embernek az elismerés, jól mutat az önéletrajzban is. Fontosnak tartom, hogy az egyetemről kikerülve se kerüljünk ki a hazai szakmai, tudományos életből. Ez a pályázat jó motiváló erő lehet a fiatal szerzőknek, hogy bemutassák a hazai közönségnek a munkájukat.

Dr. Berkei Gábor II. hely

 

Hallgatóként egy klinikai vizsgálat keretein belül lehetőségem nyílt fogágybetegségben szenvedő páciensek kezelése során egy innovatív módszer, az air-abrazív technika alkalmazására. Rendkívül izgalmasnak találtam, hogy megismerhettem a klinikai vizsgálatok világát. Szakdolgozatomban a kutatás menetét és eredményeit foglaltam össze, majd a kutatásról szóló cikk megjelent a Fogorvosi Szemlében. Nagy megtiszteltetés számomra a díj elnyerése, ami arra ösztönöz mindennapi munkám során, hogy lépést tartsak a legújabb kutatási eredményekkel, és a bizonyítékokon alapuló fogorvoslás módszereit alkalmazzam.

Dr. Komlósi Laura I. hely


2022-ben újra élőben köszönthettük a díjazottakat, az MFE májusi SymposiumSzeged konferenciáján. Most először kapott Körmöczi-pályadíjat külföldi tagunk, akinek első helyezett cikke ráadásul az elsők között volt, amely angol nyelven jelent meg a Fogorvosi Szemlében.
Kettőjük így írt a díjról:

 

 

 

Számomra a Körmöczi-pályadíj elnyerése fontos elismerést jelent. A Körmöczi-pályadíjra való jelentkezés és esetlegesen annak elnyerése minden fiatal, kutatásban érdekelt fogorvos számára új lehetőségeket hozhat. A díj elnyerése nem csak hatalmas megtiszteltetést, hanem motivációt is jelent a fiatal orvosok számára. Ebből kifolyólag ajánlom minden fiatal kutatónak a díj megpályázását.

 

Dr. Nagy-Csoma Luca III. hely

 

 

A Körmöczi-pályadíj számomra egy kedves elismerése a kutatói tevékenységnek. A kutatás és cikkek írása sokszor hálátlan és magányos folyamat, szinte végeláthatatlan munkával. Éppen ezért nagyon biztató és motiváló, amikor a sok munka után értékelik, elismerik a tudományos eredményeket. Véleményem szerint ezért érdemes a Körmöczi-pályadíjra jelentkezni, hogy az esetleges siker lelkesedést adjon a további munkához.

Dr. Youssef Adelina II. hely


Te is szeretnél pályázni? Nézd meg a részleteket itt!

Illetve találhatsz többet a díjról itt,

és megtalálhatod nyerteseinket több évre visszamenőleg itt.
 

magyar