Nemzetközi digitális fogászati konferencia: DDS 2021 november: Cernobbio, IT

Poszter előadással akár 1000 Euro nyereményt is hazavihet személyes részvétel esetén.

Bővebb információ és jelentkezés:

DDS Global Conference 2021 (digital-dentistry.org)

A Digital Dentistry Society büszkén jelenti be, hogy nemzetközi kongresszusát Cernobbióban, a Comói-tónál, a csodálatos Villa Erba Kiállítási és Kereskedelmi Központban rendezi meg 2021. november 4–6. között. 

 

A digitális fogászat legjelentősebb tudományos eseményén vezető klinikai szaktekintélyek és kutatók mutatják be a legújabb digitális technológiákat és ezek betegellátásban történő alkalmazását. 

 

A Világkongresszusra érkezők megismerhetik a DDS (Digital Dentistry Society) munkásságát, amely – mintegy iránytűként – segíti a klinikai kutatást és validálást, valamint a fogorvosok digitális oktatás folyamán felmerülő kérdéseinek megválaszolását.

 

A kongresszust ajánljuk mindazoknak a fogorvosi területen dolgozóknak, akik a digitális fogászati tudásukon szeretnének tökéletesíteni – legyenek akár fogorvosok, fogtechnikusok, szájhigiénikusok, fogászati asszisztensek, radiológusok vagy szoftverfejlesztők.

A kiemelt szakmai előadók interaktív előadásai alkalmat teremtenek az eszmecserére, míg a kiállítók jóvoltából lehetőségük nyílik testközelből megtekinteni a legújabb termékeket és technológiai újdonságokat. Vegyen részt és társalogjon akár erről is a kongresszuson megismert új ismerősökkel, vagy találkozzon újra rég nem látott barátaival!

Végül, de nem utolsósorban, töltődjön fel Ön is a páratlan elhelyezkedésű, Comói-tó partján fekvő, művészi és történelmi szépségű villákban! Gyönyörködjön a természet varázsának és az építészet szépségének összhangjában, amelyek együtt a világ egyik legismertebb és legnevezetesebb helyét alakították ki.

 

A DDS a kutatásra összpontosít: Poszterfelhívás 

 

A világkonferencián részt vevő kutatóknak és orvosoknak a Digital Dentistry Society által meghatározott tagokból álló bizottság előtt nyílik lehetősége, hogy egy 7 perces, rövid előadásban bemutathassák eredményeiket – amennyiben benyújtották előzetesen absztraktjaikat. 

Továbbá valamennyi elfogadott absztrakt megjelenik a Proceedings of the Digital Dentistry Society (DDS) Global Congress-ben, egy erre az alkalomra kiadott Journal of Dentistry (Elsevier, Q1, indexelt Pubmed, Impaktfaktor 3.2) számban. 

Az absztraktok beadási határideje 2021. augusztus 30. Ezt követően a szervezőknek nem áll módjában absztraktokat befogadni.  

Kategóriánként a három legjobb poszterelőadó díjazásban, valamint külön említésben részesül a kongresszusi gálavacsorán. 

Az egyes kategóriák nyertesei 1000 €, míg a második helyezettek 500 € pénzjutalomban részesülnek. 
– Minden résztvevő a DDS Tudományos Bizottsága által kiállított oklevelet kap. 

 

Regisztrációs díjából 20% kedvezményt kaphat, ha e-mailben ír az info@mfe-hda.hu címre. A kedvezmény csak 2021. június 30-ig érvényes!

 

Fontos időpontok: 

  • 2021. január 30.: megnyílik a kongresszusi regisztráció/absztraktbenyújtás lehetőség
  • 2021. augusztus 30.: absztraktleadási határidő
  • 2021. szeptember 15.: értesítés az absztraktok elfogadásáról
  • 2021. október 30.: poszterbeadási határidő 

 

Csatlakozzon Ön is a Digital Dentistry Society nemzetközi kongresszusához! 

 

További információ (angol nyelven): 

 https://conference.digital-dentistry.org/ 

   

 

magyar