A Semmelweis Egyetem közleménye az 50., 60., és 65. éve végzett fogorvosok részére

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar  közleménye az  50.,  60., és 65. éve végzett fogorvosok részére

 

 

 

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kara örömmel tájékoztatja volt hallgatóit, hogy részükre jubileumi díszoklevelet adományoz.
    Tájékoztatjuk azokat a fogorvosokat, akik diplomájukat az Egyetem jogelődjénél, a Budapesti Orvostudományi Egyetemen, 1957-ben, (vas díszdiploma),  1962-ben, (gyémánt díszdiploma) és 1972-ben (arany díszdiploma) szerezték meg és szakterületükön legalább 30 évig dolgoztak,  az arany, gyémánt és vas díszoklevél ünnepélyes átvétele érdekében 2022. április 30-ig a Fogorvostudományi Kar Dékáni Hivatalához (1085 Budapest, Üllői út 26.) vagy a kovacs.katalin@dent.semmelweis-univ.hu  e-mail címen nyújthatják be kérelmüket.
    A kérelemben kérjük feltüntetni az oklevél keltét, a diplomában szereplő nevet, rövid szakmai életrajzot, értesítési címet, e-mail címet.
A jubileumi díszoklevelek átadására előre láthatóan 2022. szeptember végén vagy október hónapban kerül sor. A pontos időpontról a későbbiekben a meghívó kiküldésekor, valamint e-mailen és a Fogorvostudományi Kar honlapján tájékoztatjuk Önöket. 
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelentkezés csak adatkezelési tájékoztatás elfogadásával, az adatkezelési hozzájárulás visszaküldésével érvényes.
 
Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
 

A cikkben említett adatvédelmi tájékoztatót az alábbi oldalon érheti el: SE FOK hírek

A jelentkezési lapot pedig alább csatolmányként is letöltheti.

 

LETÖLTHETŐ CSATOLMÁNY: 
magyar